1. Watersportvakantie
  2. In Nederland en Duitsland
  3. Vakantieparken met recreatieplas

Vakantieparken voor watersporters

De sportievelingen en waterratten onder ons zitten bij Succes Holidayparcs zeker op de juiste plek. Onze vakantieparken bieden namelijk veel watersportmogelijkheden. Ga lekker op vaarvakantie in Duitsland of kies voor een watersportvakantie in Nederland. Maak kennis met mooie plekken om te watersporten bij de parken van Succes Holidayparcs op verschillende locaties in Drenthe, Gelderland of het Duitse Rijnland-Palts. Jouw ideale vakantiebestemming voor een watersportvakantie in Duitsland of Nederland zit er vast en zeker bij. De Scherpenhof, De Tien Heugten, Rhederlaagse Meren en Hambachtal zijn allemaal vakantieparken met een recreatieplas. Ga lekker varen, zeilen, surfen of zwemmen en kom daarna heerlijk tot rust op de strandjes. Op onze vakantieparken voor watersporters kunt u heerlijk relaxen op het privé strand, genieten van de zon en bekijken hoe andere watersporters zich uitleven op het water.

Boek een vakantiepark met watersport
 

Watersportcamping in Nederland

Leef je helemaal uit op het water en verblijf op één van onze campings aan het water: De Scherpenhof, De Tien Heugten en Rhederlaagse Meren voor een onvergetelijke watersportvakantie. Je kunt kanovaren of banaanvaren op een watersportcamping in Nederland. Toch liever waterskiën, roeien, suppen, surfen of zeilen? Geen probleem, want ook dit is mogelijk bij onze vakantieparken met watersport. Op de volgende vakantieparken kun je watersporten:

De Scherpenhof in Terwolde, Gelderland

Vakantiepark De Scherpenhof heeft een schitterende ligging op de groene uiterwaarden van de IJssel, waar watersportmogelijkheden ten overvloede zijn. Geniet van onze recreatieplas met strand en ga heerlijk waterskiën of wakeboarden op de IJssel. Ook kun je waterfietsen, banaanvaren, suppen en zwemmen op ons vakantiepark voor watersporters. Ben je een echte visliefhebber? De Scherpenhof is een camping met viswater, dus er zijn genoeg mogelijkheden om je hengel eens uit te gooien. Met een prachtige jachthaven met 70 ligplaatsen is dit vakantiepark de perfecte locatie voor een vaarvakantie in Nederland.

Bekijk De Scherpenhof

De Tien Heugten in Schoonloo, Drenthe

Ons vakantiepark in Drenthe heeft een prachtige ligging aan een recreatieplas met strand. Kom heerlijk zwemmen en roeien op deze watersportcamping in Nederland. Ook kun je kanovaren in Annen (23 km), waterskiën aan het Ermerstrand (20 km) of een prachtige boottocht maken in het Veenpark (36 km). Voor ieder wat wils op dit leuke vakantiepark met watersport!

Bekijk De Tien Heugten

Rhederlaagse Meren in Lathum, Gelderland

Onze watersportcamping in Gelderland heeft ook een prachtige ligging aan de IJssel. Bij watersportgebied de Rhederlaag heb je veel opties om je even helemaal uit te leven op het water. Ga lekker bootje varen, surfen of zeilen en kom daarna helemaal tot rust op ons privé strand. Dit vakantiepark met jachthaven is een zeer geschikte plek voor een vaarvakantie in Nederland. Je kunt ook eens je hengel uitgooien bij onze visvijver!

Bekijk Rhederlaagse Meren
 

Watersportvakantie in Duitsland

Wil je toch liever op watersportvakantie in Duitsland? Dan is Hambachtal, een vakantiepark met watersport, de perfecte plek voor jou! Het vakantiepark ligt aan het meertje Hambach, waar je aan de oevers lekker kunt vissen. Het is de ideale plaats voor een visvakantie in Duitsland. Op korte afstand van het park vind je het 120 hectare grote Bostalmeer, waar je lekker kunt ontspannen op twee grote zandstranden. Je kunt er ook waterfietsen, surfen of zeilen. Tip: ontdek het gezonken schip en verken de bodem van het Bostalmeer via een duiksessie. Hambachtal is een prachtige plek voor een vaarvakantie in Duitsland!

Boek een watersportvakantie in Duitsland