1. Watersportvakantie in Nederland of Duitsland
  2. Keuze uit 4 vakantieparken
  3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Vakantieparken voor watersporters

De sportievelingen en waterratten onder ons zitten bij Succes Holidayparcs zeker op de juiste plek. Onze vakantieparken bieden namelijk veel watersportmogelijkheden. Ga lekker op vaarvakantie in Duitsland of kies voor een watersportvakantie in Nederland. Maak kennis met mooie plekken om te watersporten bij de vakantieparken van Succes Holidayparcs op verschillende locaties in Drenthe, Gelderland of het Duitse Rijnland-Palts. Jouw ideale vakantiebestemming voor een watersportvakantie in Nederland of Duitsland zit er vast en zeker bij. De Scherpenhof, De Tien Heugten, Rhederlaagse Meren en Hambachtal zijn allemaal vakantieparken met een recreatieplas. Ga lekker varen, zeilen, surfen of zwemmen en kom daarna heerlijk tot rust op een van de strandjes. Op onze watersportcamping kun je heerlijk relaxen op het privé strand, genieten van de zon en kijken hoe andere watersporters zich uitleven op het water.

Vind je ideale watersportcamping
 

Watersportcamping in Nederland

Leef je helemaal uit op het water en verblijf op een van onze campings aan het water: De Scherpenhof, De Tien Heugten en Rhederlaagse Meren voor een onvergetelijke watersportvakantie. Houd je van actie? Je kunt waterskiën of banaanvaren op een watersportcamping in Nederland. Toch liever roeien, suppen, surfen of zeilen? Geen probleem, want ook dit is mogelijk bij onze vakantieparken met watersport. Op alle vakantieparken van Succes Holidayparcs kun je verblijven op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie geschikt voor 2 tot 12 personen. De accommodaties variëren van stacaravans, bungalows en chalets tot luxe safaritenten. Waar ga jij je watersportvakantie doorbrengen?

Sfeerimpressie van onze watersportcampings

Watersportcamping De Scherpenhof

Vakantiepark De Scherpenhof heeft een schitterende ligging aan de groene uiterwaarden van de IJssel, waar watersportmogelijkheden ten overvloede zijn. Wij beschikken over een jachthaven én een recreatieplas. Kom varen met de sloep (te huren vanaf april) of ga waterskiën (mits je hier zelf over bezit) op onze watersportcamping. Bij de recreatieplas drijft een glijbaan en kun je zonnen op het strand of de ligweide. Ben je een echte visliefhebber? Gooi je hengel dan eens uit op onze camping met viswater.

Bekijk De Scherpenhof
 

Watersportcamping De Tien Heugten

De Tien Heugten, een vakantiepark in Drenthe, heeft een prachtige ligging aan een recreatieplas met strand. Kom heerlijk zwemmen, varen of roeien op deze watersportcamping in Nederland. Wil je nog meer uitdaging? Ga dan kanovaren in Annen (23 km) of waterskiën bij het Ermerstrand (20 km). Er is voor ieder wat wils op dit leuke vakantiepark voor watersporters! Een watersportvakantie bij De Tien Heugten moet je een keer beleefd hebben! 

Bekijk De Tien Heugten
 

Watersportcamping Rhederlaagse Meren

Rhederlaagse Meren is een watersportcamping in Gelderland met een prachtige ligging aan de IJssel. Deze camping is voorzien van een jachthaven en is gelegen aan een grote openbare plas, de Rhederlaag. Huur een bootje of beoefen een andere watersport. Je ervaart échte vrijheid op het water. Dit vakantiepark met jachthaven is een zeer geschikte plek voor een vaarvakantie in Nederland. Waterpret gegarandeerd bij Rhederlaagse Meren! Wanneer mogen wij jou verwelkomen op onze watersportcamping?

Bekijk Rhederlaagse Meren
 

Watersportvakantie in Duitsland

Wil je toch liever op watersportvakantie in Duitsland? Dan is Hambachtal, een vakantiepark in Rijnland-Palts, de perfecte plek voor jou! Het vakantiepark ligt aan het meertje Hambach, waar je aan de oevers lekker kunt vissen. Het is de ideale vakantiebestemming voor een visvakantie in Duitsland. Op korte afstand van het park vind je het 120 hectare grote Bostalmeer, waar je lekker kunt ontspannen op twee grote zandstranden. Je kunt er ook waterfietsen, surfen of zeilen. 

Bekijk Vakantiepark Hambachtal