1. Subtropisch zwemparadijs
  2. Huisdieren toegestaan
  3. Uitgebreid animatieprogramma

Gewoon even ertussenuit en genieten van een weekendje weg Duitsland

Is het de laatste tijd druk geweest op het werk en lijkt de laatste vakantie alweer zo lang geleden? Denk dan eens aan een korte vakantie net over de grens. Een weekendje weg Duitsland is dan ideaal. U bent er zo en heeft toch het gevoel écht even weg te zijn. Kom ook de batterij weer opladen en boek een heerlijk weekend weg in Duitsland.

Een weekend lang genieten!

Vakantiepark Hambachtal is een veelzijdig vakantiepark gelegen in de deelstaat Rijnland-Palts en een mooie bestemming voor een heerlijk weekendje weg Duitsland. Het vakantiepark ligt in de plaats Oberhambach; een gezellige stad waar zowel in de zomer als in de winter terecht kunt bij verschillende horecazaakjes en kunt slenteren langs leuke boetiekjes en winkeltjes.

Ideaal voor een weekendje fietsen en/of wandelen

Een weekend weg in Duitsland is perfect voor een korte fiets- en/of wandelvakantie. Rondom Overhambach zijn er verschillende fiets- en wandelroutes waar u uit kunt kiezen. De routes brengen u langs de mooiste uitzichten en laten u genieten van de prachtige natuur in de directe omgeving van Oberhambach. 

Zoek & Boek

Ontspannen en tot rust komen op een compleet vakantiepark

Een weekendje Duitsland is natuurlijk niet te vergelijken met een lange zomervakantie. Daarom is het extra belangrijk dat u vanaf de eerste minuut dat échte vakantiegevoel te pakken heeft. Vakantiepark Hambachtal is een volledig vakantiepark met uitgebreide faciliteiten. Direct bij aankomst kan uw heerlijk weekendje weg in Duitsland beginnen. Zet de koffers neer en neem gelijk een heerlijke duik in het subtropisch zwembad. Ook tieners zullen zich geen moment vervelen in de chillzone. Voor onze allerkleinste gasten is Holly een onophoudelijke bron van vertier. Samen met het animatieteam wordt er gezongen, gedanst en geknutseld. Kortom, een weekendje weg Duitsland is er echt even tussenuit voor iedereen.

Zorgeloos genieten van uw weekend weg in Duitsland: all inclusive arrangement

Wilt u helemaal onbezorgd genieten van uw weekendje weg in Duitsland? Boek dan ons all inclusive arrangement. Al bij aankomst geniet u van de voordelen van het All Inclusive Arrangement: in plaats van zelf uw bedden opmaken, is dit al voor u gedaan en verwelkomen wij u met een heerlijke kop koffie en gebak. Ook het bad- en keukenlinnen is inbegrepen en als het einde van uw weekendje weg Duitsland nadert, hoeft u niet te denken aan schoonmaken. De eindschoonmaak nemen wij voor onze rekening. Verder geniet u elke dag van een uitgebreid ontbijtbuffet (drankjes inbegrepen). ’s Avonds kunt u vanaf 17.00 uur aanschuiven voor het avondbuffet (ook inclusief drankjes). Beide buffetten wisselen elke dag.

 
Boek nu een weekendje weg in Duitsland
 
 

Over Hambachtal

Ligging:
✓ In Oberhambach, Hunsrück
✓ 400 km van Utrecht

In de omgeving:
✓ Fietsen en wandelen
✓ Winkelen

Activiteiten:
✓ Zwemmen in ons subtropisch zwembad
✓ Chillzone voor tieners
✓ Animatieteam voor de kleinsten

Park Plattegrond