1. Camping bij Assen
 2. 15 min. vanaf Westerbork
 3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping bij Westerbork

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van Drenthe? Dan ben je bij ons op de juiste bestemming. Vanaf onze camping bij Assen ben je binnen 15 autominuten bij Kamp Westerbork. Beleef deze historische plek vanaf Vakantiepark De Tien Heugten en kom overnachten nabij Westerbork op één van onze kampeerplaatsen. Kies uit een standaard of comfort kampeerplaats met voorzieningen als 6 tot 10 ampère stroom, CAI aansluiting en een waterkraan met waterafvoer. Wil je toch wat meer luxe? Kies dan voor een comfortabel vakantiehuis bestaande uit een chalet of bungalow voor maximaal 8 personen. Geniet van een heerlijke vakantie dichtbij Westerbork bij Vakantiepark De Tien Heugten.

 

Kampeerplaatsen

Ontdek de kampeerplaatsen van De Tien Heugten. Verblijf op een standaard- of comfort kampeerplaats op onze camping bij Westerbork.
Vind je ideale kampeerplaats

Vakantiehuizen

Voor iets meer luxe kun je kiezen voor één van onze vakantiehuizen geschikt voor maximaal 8 personen.
Vind je ideale vakantiehuis

Vakantie bij Westerbork

Wanneer je je vakantie bij Westerbork bij De Tien Heugten viert, ontbreekt het je aan niets. Plons in het buitenzwembad met een 36 meter lange glijbaan of beleef het echte strandgevoel op ons vakantiepark met recreatieplas. Dankzij het buitenzwembad én de recreatievijver met zandstrand is waterpret gegarandeerd voor jong en oud. Ook kun je je uitleven op de sportvelden en genieten de kinderen van de activiteiten van de kidsclub. Aan het einde van de dag kun je genieten van een heerlijke maaltijd of drankje in ons Grand Café met bar, snackbar en restaurant. Overnachten in de buurt van Westerbork is nog nooit zo leuk geweest!

Wat te doen in de omgeving?

Besluit je onze kindvriendelijke camping te verlaten om de omgeving te verkennen? Kamp Westerbork is vanaf onze camping slechts 15 minuten rijden en is zeker een bezoek waard. Op deze historische plek worden de levens van honderduizend Joodse Nederlanders in herinnering gehouden. Leer alles over de geschiedenis van Kamp Westerbork. Neem ook zeker een kijkje bij het Nationaal Hunebedden Informatiecentrum in Borger of ga een gezellig dagje uit naar Attractiepark Slagharen of naar het Boomkroonpad. Vertier voor kinderen en volwassenen.

Faciliteiten De Tien Heugten

 1. Recreatievijver met zandstrand
 2. Sport- en speelvelden
 3. Buitenzwembad met glijbaan
 4. Parkshop met broodjesservice
 5. Midgetgolfbaan met 18 holes
 6. Grand café met poolbiljart
 7. Kidsclub (tijdens Nederlandse vakanties)
 8. Snackbar
 9. Wasserette
 10. Fietsverhuur