Succes Holidayparcs
Camping Assen

Camping omgeving Assen

  • Camping bij Assen
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Camping bij het TT circuit Assen

Camping bij Assen

Ben je op zoek naar een camping in de omgeving van Assen? Recreatiepark De Tien Heugten is de ideale camping bij Assen. Onze camping wordt omringd door de prachtige groene natuur, waar je uitstekend kunt wandelen of fietsen. Maar ook voor actievelingen is er genoeg te beleven óp en rondom onze camping bij Assen. Op onze camping met zwembad kun je plonsen in het water en ook vind je vlak bij een grote recreatieplas met zandstrand. Het centrum van Assen ligt op slechts 18 km afstand en hier kun je heerlijk winkelen, borrelen en dineren of een museum bezoeken zoals het openluchtmuseum Ellert & Brammert. Op onze camping bij Assen kun je kiezen voor een standaard- of een comfort kampeerplaats. Afhankelijk van het type kampeerplaats beschik je over 6 tot 10 ampère stroomvoorziening, CAI aansluiting en een waterkraan met waterafvoer. Wanneer geniet jij van een goedkoop weekendje weg in Nederland op onze camping in de omgeving van Assen?

Kampeerplaatsen

Ontdek de prachtige kampeerplaatsen van De Tien Heugten. Kies op onze camping bij Assen uit een standaard of comfort kampeerplaats.

Accommodaties

Liever een accommodatie huren bij Recreatiepark De Tien Heugten? Kies uit een van onze vakantiehuizen voor maximaal 8 personen.

Uw verblijf nabij Assen

Geniet met je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper op een groene kampeerplek op onze camping in de omgeving van Assen. Beschik je niet over eigen kampeermiddelen of wil je graag een comfortabel weekendje weg naar onze camping in Drenthe? Maak dan een keuze uit onze comfortabele vakantiehuizen geschikt voor maximaal 8 personen. De accommodaties beschikken over diverse voorzieningen zodat je niets van het gemak van thuis hoeft te missen op ons vakantiepark bij Assen. Pak je koffers in en direct bij aankomst op onze camping bij Assen kan het genieten beginnen.

Sfeerimpressie van onze camping bij Assen

Camping in de omgeving van Assen

Wanneer je kiest voor een verblijf op een camping in de omgeving van Assen dan kun je vele leuke en spannende uitjes maken in de omgeving. Vanaf onze camping bij Assen ben je met slechts 15 autominuten bij het voormalige Kamp Westerbork waar je veel leert over het kamp en de Tweede Wereldoorlog. Ook ben je in een mum van tijd vanaf onze camping bij de TT in Assen (17 minuten), dat maakt onze camping de ideale plek voor raceliefhebbers. Bij De Tien Heugten vind je tevens uitstekende faciliteiten zoals; een heerlijk buitenzwembad met glijbaan, sport- en speelvelden, horecagelegenheden, een recreatieplas met zandstrand en een kidsclub.

Faciliteiten De Tien Heugten:

  • Recreatievijver met zandstrand
  • Speeltuinen en sportvelden
  • Buitenzwembad met glijbaan en apart peuterbad
  • Parkshop met broodjesservice, snackbar en grand café
  • Midgetgolfbaan met 18 holes
  • Kidsclub (tijdens Nederlandse vakantieperioden)
  • Fietsverhuur

Ligging Camping de Tien Heugten bij Assen