1. Camping in de omgeving van Assen
  2. Recreatieplas met zandstrand
  3. Camping bij TT circuit

Camping nabij Assen

Recreatiepark De Tien Heugten is het ideale vakantiepark in de regio Assen voor het hele gezin. Er is op de camping genoeg te doen en er zijn mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Tevens is het een camping bij het TT circuit in Assen waar jaarlijks de motorraces worden gehouden. Vanaf de camping kun je erg gemakkelijk een bezoek brengen aan het beroemde TT circuit. Of bezoek tijdens je vakantie de gezellige binnenstad van Assen waar je gezellig kunt winkelen of lekker uit eten in één van de vele restaurants.

Camping bij Westerbork

Veel Nederlanders die de naam Westerbork horen, denken meteen aan het concentratiekamp dat hier tijdens de Tweede Wereldoorlog was. Vandaag de dag is het een plaats die je kunt bezoeken tijdens je verblijf op recreatiepark De Tien Heugten, een camping in de buurt van Westerbork in Drenthe. Hier kun je je laten informeren over de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bekendste personen die in Westerbork gevangen hebben gezeten zijn Anne Frank en haar familie die vanuit dit kamp naar het Duitse vernietigingskamp Auschwitz werden getransporteerd.

 
 

Camping in de omgeving van Exloo

Kamperen in de buurt van Exloo is plezier voor iedereen. Je kunt met de kinderen naar pretpark Kabouterland. Ook kun je in de omgeving van het recreatiepark mooie fietstochten of wandelingen maken. Wil je een dagje uitrusten op de camping bij Exloo in Drenthe, dan kun je neerstrijken aan de  grote recreatieplas met zandstrand. Je kunt er veilig zwemmen en daarna heerlijk uitrusten en zonnebaden op het strand. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde vakantie.

Camping in de buurt van Schoonoord

Voor een ontspannen vakantie in het Drentse land is Recreatiepark De Tien Heugten je ideale uitvalsbasis. Kies voor kamperen in de omgeving van Schoonoord en bezoek beroemde hunebedden in de buurt of ga een dagje de grens over naar Duitsland. Tijdens een vakantie nabij Schoonoord is een bezoekje aan openluchtmuseum Ellert en Brammert zeker een aanrader. Hier bekijk je plaggenhutten, oude herbergen en Saksische boerderijen, maar ook aan de kinderen is gedacht met een speeltuin en kinderboerderij. Ook op de camping bij Schoonoord vermaken de kinderen zich prima in de speeltuin of in het zwembad op het park. Je kunt terecht in het gezellige Grand Café voor een hapje en drankje. 

Faciliteiten Camping De Tien Heugten:

  • Recreatievijver met zandstrand
  • Speeltuinen
  • Sportveld
  • Buitenbad met apart peuterbad
  • Parkshop
  • Midgetgolfbaan met 18 holes
  • Grand café

Ligging Camping de Tien Heugten bij Assen