1. Subtropisch zwemparadijs
  2. 400 km van Utrecht
  3. Uitgebreid animatieprogramma

Visvakantie in Duitsland

Bent u een echte visser en wilt u ook tijdens uw weekje weg of weekend weg regelmatig een hengeltje kunnen uitwerpen? Dan is een visvakantie in Duitsland echt wat voor u! Visvakanties zijn er natuurlijk in vele vormen, maar vaak heeft u ook rekening te houden met mensen om u heen. Wanneer u samen met uw gezin op vakantie wilt gaan en daarbij ook lekker wilt kunnen vissen, dan is een visvakantie op het all-inclusive vakantiepark Hambachtal zeker een goed idee! 

Geniet van een heerlijke visvakantie

Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk in een andere omgeving kunnen vissen dan normaal. Duitsland is een geweldige vakantiebestemming voor uw visvakantie, een prachtig land met vele verschillende soorten vissen en viswater. Omdat het land zo groot is is er voor iedereen wel een leuke regio te vinden. Een visvakantie in Duitsland geeft gegarandeerd een hoop visplezier!

Visvakantie op een vakantiepark

Gaat u met uw gezin op vakantie dan is een verblijf op een vakantiepark in Duitsland een ideale combinatie. Zo kunt u het vissen afwisselen met leuke familie uitjes in de omgeving. Een verblijf op vakantiepark biedt u daarnaast nog vele leuke voordelen. Zo kunt u lekker vissen terwijl de rest van uw gezin zich vermaakt in ons subtropisch zwembad, of met een van de andere faciliteiten van ons park. Niemand hoeft zich te vervelen, want iedereen geniet optimaal van een fantastische vakantie op ons park! 

Boek nu een visvakantie in Duitsland
 
Vissen

Visvakantie op Hambachtal

Verblijft u tijdens uw visvakantie in Duitsland op Vakantiepark Hambachtal, dan geniet u van een heerlijke vakantie. U kunt bij ons ook All-Inclusive verblijven, wat inhoudt dat u dagelijks gebruik kunt maken van ons uitgebreide ontbijt- en dinnerbuffet. U heeft gratis toegang tot ons subtropische zwembad, uw bedden zijn opgemaakt bij uw aankomst, u heeft de beschikking over bad- en keukenlinnen en uw eindschoonmaak is inclusief. Zo hoeft u aan het einde van uw vakantie uw woning niet zelf schoon te maken, maar kunt u lekker ontspannen weer naar huis vertrekken. Alle informatie over onze All-Inclusive arrangementen leest u op onze all-inclusive pagina.

Bij de centrale faciliteiten vind u ons meer "Hambach" waar u heerlijk langs de oevers kunt gaan zitten en een hengeltje kunt uitwerpen. Aan dit meer grenst aan de park-kant ook een strandje waar lekker kan worden gezwommen en gespeeld.

Zoek & Boek
 

Over Hambachtal

Ligging:
✓ 400 km van Utrecht

Activiteiten:
✓ Vissen langs de oevers
✓ Zwemmen in ons subtropisch zwembad

Park Plattegrond